Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

BAŞKAN İLKER ÖNÜK’ÜN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN İLKER ÖNÜK’ÜN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BASKAN ILKER ÖNÜK’ÜN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

 

Ceyhan Belediye Baskan Yardimcisi ve Ceyhanspor Kulüp Baskani Ilker Önük Ramazan Bayrami dolayisiyla bir kutlama mesaji yayimladi.

 

Baskan Önük mesajinda;  “Dinimizin, rahmet, merhamet ve bereket ayi olarak niteledigi mübarek Ramazan-i Serif’i geride biraktigimiz bir bayrama daha kavusmus bulunuyoruz. Her ne kadar tüm dünyanin mücadele ettigi korona virüs salgini nedeniyle uygulanacak sokaga çikma kisitlamasindan ötürü bu Ramazan Bayrami’ni sevdiklerimizden ayri geçirecek olsak da; karsilayacagimiz nice saglikli, huzurlu, mutlu bayramlar hayali ve temennisi ile tüm çalisma arkadaslarimin ve kiymetli Ceyhanli hemserilerimin Ramazan Bayrami’ni kutluyorum.

 

Bu bayrami çocuklarindan, torunlarindan ayri geçirmek zorunda olacak degerli büyüklerimizin ellerinden; bayram sevincini ve heyecanini evde yasayacak çocuklarimizin gözlerinden öpüyorum. Bu vesileyle, basta hemsehrilerimin olmak üzere tüm ülkemizin ve Islam dünyasinin Ramazan Bayramini kutluyor, bayramin ülkemize, dünyamiza ve tüm insanliga saglik, baris, kardeslik ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.



Anahtar Kelimeler:
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı